«Η πολιτική της κυβέρνησης μας χαίρει της αποδοχής του κόσμου»

Στο αφήγημα ότι «ο σκληρός πυρήνας της κυβερνητικής πολιτικής –η κοινωνική πολιτική- χαίρει της αποδοχής του κόσμου», επιμένει ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτική, μιλώντας στον τ/σ Epsilon υποστήριξε πως «η Νέα Δημοκρατία είχε επενδύσει σε δημοσκοπήσεις που την έδειχναν πρώτη με διαφορά. Δεν της βγαίνει το σχέδιο. Το αφήγημα της ΝΔ καταρρέει».

Σύμφωνα με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλύπτει σταθερά το έδαφος που χάθηκε στην απασχόληση την περίοδο των δυο πρώτων μνημονίων». Τόνισε ακόμα ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να αποκαταστήσει τη χρηματοδοτική ομαλότητα χωρίς να τραυματιστεί η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. «Η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Τσίπρα δεν πρέπει και δεν θα είναι αμέτοχη στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης», σημείωσε.

Αναφορικά με το ζήτημα της ρύπανσης από την πετρελαιοκηλίδα, ο κ. Παππάς είπε πως υπηρεσίες και υπουργείο δουλεύουν ασταμάτητα για την αντιμετώπισή της και ότι λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και υπογράμμισε ότι «με τους ΑΝΕΛ έχουμε μια συμπαγή πλειοψηφία, με τις διαφωνίες μας και αυτές πολλές φορές αναφαίνονται, αλλά τις μεγάλες τομές τις οποίες έχουμε υποστηρίξει, τις έχουμε υποστηρίξει μαζί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα