«Η σκέψη όλων μας στον Μπιανκί»

Την ώρα που το πρωτάθλημα της Formula 1 βρίσκεται σε εξέλιξη, ο οδηγός της Marussia Ζιλ Μπιανκί, δίνει τη δική του μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στον προηγούμενο Grand Prix της Σουζούκα.

Στο πλαίσιο αυτό, η σημερινή συνέντευξη Τύπου των «αστεριών» της F1 ενόψει του αγώνα του Σότσι στη Ρωσία, δεν αναλώθηκε σε αγωνιστικά ζητήματα παρά μόνο στο Ζιλ Μπιανκί και στον αγώνα που δίνει στο νοσοκομείο της ιαπωνικής πόλης.

«Η σκέψη όλων μας είναι με τον Ζιλ. Όταν γίνονται τέτοια ατυχήματα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις πως αισθάνεσαι. Ο αγώνας στο Σότσι θα είναι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά για όλους μας. Όμως είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να είμαστε όσο πιο επαγγελματίες μπορούμε. Και θα το κάνουμε και για τον Ζιλ», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Το λόγο πήρε ο Φελίπε Μάσα που έχει ένα λόγο παραπάνω να μιλήσει καθώς έχει υπάρξει και ο ίδιος πρωταγωνιστής σε σοβαρό ατύχημα.

«Αυτό που έγινε την Κυριακή ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην καριέρα μου, περισσότερο και από το δικό μου ατύχημα το 2009 στην Ουγγαρία. Το μυαλό μας είναι στον Ζιλ και θα τρέξουμε και για αυτόν».

Δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και ο πιλότος που ήταν πιο κοντά από όλους στο ατύχημα τη στιγμή που συνέβη, Άντριαν Σούτιλ: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να προσευχηθούμε για τον Ζιλ. Ένα σύννεφο βρίσκεται πάνω από όλους μας και προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες. Ελπίζουμε να ακούσουμε κάποια καλά νέα από την Ιαπωνία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα