Η στραβοκλωτσιά του Βίλτσεκ έσωσε μία ζωή!

Αυτό δεν ξανάγινε και ούτε πρόκειται να ξαναγίνει. Το προ εβδομάδων ντέρμπι για το πρωτάθλημα Δανίας μεταξύ της Μπρόντμπι και της Κοπεγχάγης  σημαδεύτηκε από μία φάση στην… προθέρμανση και αυτό διότι ένα κακό σουτ του Πολωνού Καμίλ Βίλτσεκ χτύπησε στο κεφάλι τον Ντέβιντ Νίλσεν που καθόταν αμέριμνος στην εξέδρα!

Το συμβάν διαδραματίστηκε στις 28 Αυγούστου. Ο φίλαθλος της Μπρόντμπι ζαλίστηκε από το χτύπημα της μπάλας, σωριάστηκε στο έδαφος και δέχθηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η θολούρα δεν έφευγε, προτιμήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Στις εξετάσεις αυτές αποδείχθηκε πως ο Νίλσεν είχε έναν κακοήθη όγκο σε αρχικό στάδιο, τον οποίο – προφανώς – θα ανακάλυπτε πολύ αργότερα και όταν ίσως η κατάσταση θα ήταν μη αναστρέψιμη!

Ο Νίλσεν έκανε την εξής ανάρτηση στο Facebook που είναι ήδη πρώτο θέμα συζήτησης στη Δανία: «Γεια σε όλους. Με λένε Ντέιβιντ και είμαι εκείνος που χτυπήθηκε από την μπάλα στην προθέρμανση του αγώνα με την Κοπεγχάγη. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο του γηπέδου, την ασφάλεια, όλο το προσωπικό και τους φιλάθλους που με την προτροπή τους να πάω στο νοσοκομείο μάλλον μου έσωσαν τη ζωή. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευγνώμων είμαι για τις προσπάθειές σας.

Αποδείχθηκε πως είχα όγκο στον εγκέφαλο και δεν θα το είχα ανακαλύψει αν ο Βιλτσέκ δε με είχε σημαδέψει, οπότε είμαι ευγνώμων που συνέβη, ιδίως από τη στιγμή που υπήρχε όλο αυτό το προσωπικό επί ποδός για να με βοηθήσει. Πλέον βρίσκομαι σε μετεγχειρητικό στάδιο. Σας ευχαριστώ όλους, θα σας είμαι ευγνώμων για πάντα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα