Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Σελίν Ντιόν

Είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσει τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου. Ένα χρόνο μετά τον χαμό του Ρενέ Ανζελίλ, η Σελίν Ντιόν δηλώνει ότι θα πενθεί την απουσία του μέχρι να πεθάνει.

Η 49χρονη τραγουδίστρια, η οποία πέρασε όλη της τη ζωή με τον Ρενέ Ανζελίλ, μιλώντας στο περιοδικό “Bizzare” αποκάλυψε πώς νιώθει ένα χρόνο χωρίς τον πολυαγαπημένο της σύζυγο: «Νομίζω ότι θα πενθώ μέχρι το τέλος της ζωής μου. Δεν γνώρισα ποτέ άλλον άντρα στη ζωή μου, δεν φίλησα ποτέ άλλον άντρα σε όλη μου τη ζωή. Μου λείπει πολύ, ως σύντροφος, ως άντρας που αγκάλιαζα, φιλούσα, έκανα έρωτα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη που είχε ο σύζυγός της με τον καρκίνο στον λάρυγγα: «Υπέφερε πολύ για τρία χρόνια. Αποσύρθηκα για ένα χρόνο και του είπα: “Η ευζωία μου είναι να είμαι μαζί σου, όχι η καριέρα μου. Εσύ είσαι η καριέρα μου, εσύ είσαι όλη μου η ζωή”. Αυτό κάνει μια σύζυγος, αυτό κάνει μια μητέρα, αυτό κάνει μια καλλιτέχνης. Τον φρόντισα όσο καλύτερα μπορούσα. Μιλούσαμε και κρατούσα κάθε μέρα σημειώσεις. Οτιδήποτε επιθυμούσε ή ζητούσε ή σκεφτόταν το σημείωνα. Ακόμα και τις λεπτομέρειες της κηδείας. Τον διαβεβαίωσα ότι όλα θα γίνονταν όπως ήθελε. Αυτός επέλεξε τα τραγούδια της κηδείας του, με τον τρόπο που ήθελε και όλα, μέχρι τέλους. Και εγώ το σεβάστηκα. Όταν πέθανε στάθηκα δίπλα του και του είπα: “Ξέρεις, δεν σου άξιζε να υποφέρεις τόσο πολύ”. Ήταν κρύος. Είπα: “Αρκετά, αρκετά υπέφερες. Έδωσες τόσα πολλά, δεν σου άξιζε αυτό. Είμαι καλά, τα παιδιά είναι καλά, όλα θα είναι ΟΚ. Με δίδαξες πολλά. Και θα τα χρησιμοποιήσω”. Και αυτό κάνω κάθε μέρα – έτσι ο Ρενέ δεν θα πεθάνει ποτέ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα