Η σωματική κακοποίηση και η εμπλοκή αστυνομικού: Σοκάρει το γράμμα της 14χρονης που εξαφανίστηκε

Της Σπυριδούλας Κάμπου

 

Δραματικές ώρες έζησε η κυρία Δήμητρα Καμιζούλη στην είδηση της εξαφάνισης της 14χρονης κόρης της Νικολέτας. Έντρομη η μητέρα και φοβούμενη για τα χειρότερα για το παιδί της, όπως σας είχε αποκλειστικά ενημερώσει η «Α», τη Δευτέρα το βράδυ,  έκανε δημόσια έκκληση μέσω Facebook όποιος γνωρίζει κάτι να την ενημερώσει εγκαίρως. Μία μέρα και βρίσκοντας το σημείωμα που είχε αφήσει το παιδί της, λίγο πριν εξαφανιστεί, πραγματικά προκαλούν σοκ. Αφού μέσα σε αυτό καταγγέλλει ότι ήταν θύμα σωματικής και ψυχικής κακοποίησης.

 

«Λοιπόν …θα ήθελα να σας ενημερώσω καταρχήν πως ακόμα νεο για τη μικρή δεν έχω κανένα…ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης σας το εκτιμώ απεριόριστα και σας ευχαριστώ που είστε όλοι δίπλα μου στον αγώνα αυτό που δίνω….δε μπορώ να δεχτώ μνήματα φιλίας αλλά γιατί έχω δεχτεί τόσα που πέρασα το όριο…θα ήθελα να σας ενημερώσω πως θα κατεβάσω τη φωτογραφία μιας και το θέμα ολόκληρο θα το δώσω στη δημοσιότητα γιατί κανείς μα κανείς δε μπορεί να παίζει με την ασφάλεια της κόρης μου…εφόσον οι αρμόδιοι δεν δέχονται να κινηθούν όπως πρέπει και κάθονται και παίζουν τη κολοκυθιά θα αναλάβουν οι δημοσιογραφοι απο δω και περα να βρούνε το κορίτσι μου και να με βοηθήσουν να βρεθεί μια άκρη σε όλη την ιστορία…μαζί λοιπόν με τη φωτογραφία της κόρης μου θα δοθεί και το γραμμα που έγραψε το παιδί φεύγοντας από το σπίτι όπου διέμενε καταγγέλλοντας πως την κακοποιούσαν σωματικά και ψυχολογικά..το παιδί τα είχε καταγγείλει σε συγκεκριμένα αστυνομικά τμήματα όπως και στην εισαγγελία αλλά αγνοήθηκε εντελώς… Στην υπόθεση υπάρχει εμπλεκόμενος αστυνομικός ο οποίος γνωρίζω πλέον τα στοιχεία του και όταν το παιδί μου βρεθεί με το καλό θα προβούμε σε δημόσιες και νομικές ενέργειες για να τιμωρηθεί αναλόγως…. ..ευχαριστώ και πάλι…όποιος έχει κάποιο νέο με ειδοποιεί στο inbox….ΚΑΜΙΖΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ» ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της.

Ευτυχώς το απόγευμα της Πέμπτης τα νέα ήταν πιο ευχάριστα, αφού η 14χρονη έδωσε σημεία ζωής, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τη μητέρα της, η οποία στη συνέχεια κινητοποίησε την Άμεση Δράση.

«Καλήμερα…το κοριτσάκι μου μόλις με πήρε τηλ κατάφερα να μου πει ακριβώς που βρίσκεται και ειδοποίησα την άμεση δράση….αυτή την κοινοποίηση την κάνω για να ξέρετε ολοι πως είναι καλά και πως καταγγείλω αυτή τη στιγμή όποιος μα όποιος μπορεί να πάει στο αστυνομικό τμήμα αγίου Παντελεήμονα να βοηθήσει το παιδί μου να μη ξαναγυρίσει σε εκείνο το μέρος όπου κακοποιούταν…η όποιο αστυνομικό όργανο γνωρίζει κάποιον απο το αστυνομικό τμήμα η ξέρει την υπόθεση η είναι ο ίδιος αστυνομικός και ειναι στο αστυνικο τμημα το συγκεκριμενο…..το παιδι είναι φοβισμένο και πολύ κουρασμένο ψυχολογικά….ευχαριστώ πολυ όλους για τη βοήθειά σας ….».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα