Η σύζυγος… αποφασίζει για την ανανέωση!

Με τον φάκελο της πρότασης του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ τις προηγούμενες μέρες ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, προκειμένου να αποφασίσει από κοινού με τη σύζυγό του για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι «πράσινοι» κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση στον διεθνή Κροάτη, η οποία αφορά τριετούς διάρκειας συμβόλαιο. Οι απολαβές του θα είναι ανάλογες με αυτές που ισχύουν σήμερα, αλλά ο παίκτης συνολικά θα λάβει περισσότερα χρήματα, καθώς θα έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο παραπάνω. Ο ίδιος είχε προτείνει διετές συμβόλαιο, με περισσότερα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός του πρότεινε τριετές, χωρίς αύξηση.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόταση των «πράσινων» θα αξιολογηθεί από τον παίκτη και τον ατζέντη του, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει η σύζυγός του, καθώς θα πρέπει να μετακινηθεί η ίδια και τα παιδιά τους στην Αθήνα, για μόνιμη εγκατάσταση. Μέχρι και σήμερα, η οικογένεια του Σίλντενφελντ διέμενε στο Ζάγκρεμπ και ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος που ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επεδίωκε ένα πολυετές συμβόλαιο, ώστε να κάνει τον οικογενειακό του προγραμματισμό.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Πέτριτς και Πράνιτς, βρίσκονται σε γραμμή προτεραιότητας και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, όπως και με το κείμενο της συμφωνίας που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου και τη διοίκηση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα