Η Τίγκρες ζητάει λεφτά από τον Λεβαδειακό!

Τα… νύχια του έβγαλε ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ, ζητώντας από τον Λεβαδειακό να πληρώσει για τη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο!

Ο Μεξικάνος παράγοντας δεν έχει ενημερωθεί για την προσωρινή άδεια που υποστηρίζει πως εξασφάλισε από τη FIFA ο ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να δοθεί η προσωρινή άδεια. Ακολουθούμε τους κανονισμούς. Δεν κάνουμε επίθεση. Απλά υπάρχουν κάποιες δεσμεύσεις που πρέπει να εκπληρωθούν και περιμένουμε απ’ όλους να πράξουν το ίδιο. Εάν θέλει ο σύλλογος τον Πουλίδο, πρέπει να πληρώσει. Κανείς δεν είναι πάνω απ’ όλους. Πρέπει να σεβόμαστε τους κανονισμούς».

Το θέμα του Πουλίδο είναι αρκετά μπλεγμένο. Ο διεθνής επιθετικός αναμένει την απόφαση του CAS, ενώ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάλυπτε τα έξοδά του στο ειδικό κέντρο προετοιμασίας που βρισκόταν, στην Ιταλία. Η Τίγκρες επιμένει ότι έχει συμβόλαιο μαζί του και το ίδιο υποστήριξε και ο πρώην ατζέντης του.

Ωστόσο, ο Μεξικανός επιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και με οδηγία του Ολυμπιακού, δόθηκε «δανεικός» στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Λειβαδιάς δεν έχει ανακοινώσει κάτι επισήμως, ωστόσο υποστηρίζει πως ο παίκτης δεν αποκτήθηκε μέσω του Ολυμπιακού! Από την ομάδα του Πειραιά τηρούν σιγή ιχθύος, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Ποια είναι η αλήθεια; Ότι ο Άλαν Πουλίδο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» και έχει παραχωρηθεί με υποσχετική στον Λεβαδειακό, καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ, ενώ πρέπει να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Όσο για την προσωρινή άδεια από τη FIFA, εφόσον το υποστηρίζει ο παίκτης έτσι θα είναι. Εάν δεν ισχύει κάτι τέτοιο, η ΕΠΟ δεν θα μπορέσει αν του εκδώσει δελτίο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα