Η ταξιδιωτική οδηγία της ΑΕΚ για το Κίεβο

Την ερχόμενη Πέμπτη (22/2) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Κίεβο την Ντιναμό, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» για το Europa League. Στο «NSC Olimpiyskiy» αναμένεται να βρεθούν -είτε από την Ελλάδα, είτε από άλλες χώρες- αρκετοί φίλοι της. Για τους οποίους, είναι πιθανό το ενδεχόμενο οι άσχημες καιρικές συνθήκες να μην είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν.

Η πλειοψηφία των σκληροπυρηνικών οπαδών της γηπεδούχου εμφορείται από φασιστικές και ναζιστικές απόψεις και συμπεριφορές. Γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση -στην πρώτη αναμέτρηση- και με πανό, των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Οι οποίοι, στην πλειοψηφία τους, κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη κατεύθυνση.

Τα δεδομένα αυτά δε διέλαθαν της προσοχής των στελεχών στη «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Γι’ αυτό εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία, για όσους/ες ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «Μετά από επικοινωνία με τη διοίκηση της Ντιναμό και λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης στην Ουκρανία, η ΠΑΕ ΑΕΚ συστήνει στους φιλάθλους της, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους στη διάρκεια της παραμονής τους στην ουκρανική πρωτεύουσα. Για τη δική τους ασφάλεια και προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κρίνεται καλό να επιλέγουν να κινούνται σε ασφαλείς περιοχές της πόλης και να αποφεύγουν να κυκλοφορούν στους δρόμους του Κιέβου με διακριτικά της ομάδας μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα