«Η φιλία μου με την Ναταλία πέρασε κρίση»

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε ότι με τη Ναταλία Γερμανού με την οποία είναι κολλητοί πέρασαν και δύσκολες περιόδους και η σχέση τους δοκιμάστηκε αρκετές φορές!

Ο Θέμης Γεωργαντάς μιλάει για τις φιλικές σχέσεις που έχει στον χώρο, κι αν πιστεύει ότι υπάρχουν: «Νομίζω πως ναι (έχω)! Η Ναταλία είναι μία από αυτές, όπως και ο Ρέμος και θα βάλω και τη Βανδή μέσα, με την οποία δεν μιλάμε κάθε μέρα στα τηλέφωνα, αλλά έχει σταθεί δίπλα μου και με έχει στηρίξει. Δεν είσαι φίλος με κάποιον που πάτε μόνο διακοπές ή για φαγητό, αλλά με κάποιον που έχετε μοιραστεί και προσωπικές εμπειρίες. Θα σου πω ότι μέσα στα επόμενα χρόνια, θα είναι φίλοι μου ο Λιάγκας και η Σκορδά. Είναι δύο άνθρωποι που με κάνουν να αισθάνομαι μία μεγάλη αγκαλιά γύρω μου».

Όσο για τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και εάν αυτή έχει περάσει κρίση είπε: «Ναι, αυτό ισχύει. Είχαμε τσακωθεί και είναι λογικό. Τη Ναταλία την ξέρω 20 χρόνια, από τη δεκαετία του ’90. Έχουμε σχέση χρόνων και δεν είναι δυνατόν να μην περάσεις κρίση. Πολλές φορές σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και λες “αει σιχτίρ!” και φεύγεις, αλλά μετά τα βρίσκεις. Ποτέ, όμως, δεν μπήκε σε κίνδυνο η σχέση μας, γιατί έχουμε γερές βάσεις. Ποτέ δεν είπαμε “α, δεν του ξαναμιλάω!”. Τσακωθήκαμε, τα βρήκαμε και τώρα όλα καλά», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town, της Κύπρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα