Η χάρη που ζήτησε από τον Καμμένο μια δακρυσμένη μάνα με δύο μωρά (βίντεο)

Με μια μητέρα δύο μωρών συνομίλησε ο Πάνος Καμμένος στη Λαμία,κατά την αποχώρησή του από την τελετή ορκωμοσίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου.

Η  αλλοδαπή μητέρα με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο στην σύντομη στιχομυθία που είχε μαζί του να προσέξει τον νεοσύλλεκτο σύζυγό της και να μην πάει στα σύνορα.

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τους επιτελείς του να κρατήσουν τα στοιχεία του άνδρα της και με εντολή υπουργού θα παραμείνει κοντά στην οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο:

“Δεν θα κλείσει το στρατόπεδο της Λαμίας”

Στο μεταξύ, τη διαβεβαίωση ότι «το στρατόπεδο της Λαμίας δεν πρόκειται να κλείσει ως στρατιωτική μονάδα» έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος παρέστη σήμερα το πρωί στην ορκωμοσία της ΣΤ’ εκπαιδευτικής σειράς νεοσυλλέκτων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ), στη Λαμία.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι από την αρχή της επόμενης χρονιάς «θα προχωρήσει η αναδιάρθρωση στο στράτευμα», διευκρινίζοντας ότι «αυτό δεν επιδρά στη λειτουργία του στρατοπέδου στη Λαμία». Αντίθετα, απέφυγε να δεσμευθεί εάν από τις αρχές του 2018 θα υπάρξει νέα εκπαιδευτική σειρά για το ΚΕΥΠ στη Λαμία.

Εκτός από τον υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην ορκωμοσία παρέστησαν, επίσης, ο αρχηγός του ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού.

Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο περιθώριο της επίσκεψής του, είχε για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, με τον οποίον συνομίλησαν για περίπου δέκα λεπτά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα