Η χήρα που έμεινε στον «άσσο», η αμύθητη περιουσία και η επόμενη μέρα του θανάτου του Mr Playboy(εικόνες)

Η είδηση του θανάτου του Χιου Χέφνερ, προκάλεσε μεγάλη θλίψη στο αμερικανικό star system.

Ο ιδρυτής του “Playboy” άφησε την τελευταία του πνοή, πλήρης ημερών (91 χρόνων) στην πολυτελή  βίλα του στο Σικάγο, όπου το βράδυ της Τετάρτης προκλήθηκε έξω από αυτή λαϊκό προσκύνημα από εκατοντάδες όμορφα «κουνελάκια» που τον είχαν ως ευεργέτη τους.

Τα social media πήραν «φωτιά» από τα στενάχωρα status πολλών διάσημων, που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.

 

Λίγες ώρες μετά τον  θάνατό του, και τα δημοσιεύματα δεν άργησαν να «οργιάσουν», φέρνοντας στην δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της διαθήκης του και των τελευταίων επιθυμιών του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Us Weekly η τελευταία του σύζυγος, η 30χρονη Κρίσταλ Χάρις, είναι σε κακό χάλι, όχι τόσο από την θλίψη της που έχασε τον σύζυγό της, αλλά γιατί φέρεται να γνωρίζει ότι δεν της άφησε ευρώ από την αμύθητη περιουσία του, που αγγίζει πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

One of my fav photoshoot ! #CrystalHefner #CrystalHarris #playboybunny

A post shared by #CRYSTALHEFNERARMY (@crystalhefnerteam) on

Οι δυο τους δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο προτού παντρευτούν, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του ύψους 43.000.000 ευρώ, που θα μοιραστεί στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καθώς και σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις που στήριζε ο θρυλικός εκδότης.

Έχοντας προνοήσει από το 1992 για την ημέρα της κηδείας του, προχώρησε τότε στην αγορά του τάφου δίπλα σε αυτόν της Μέριλιν Μονρόε, που ήταν και το πρώτο του εξώφυλλο, έναντι των 75.000 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα