Η χασισοφυτεία πλησίον ιδιοκτησίας του Αντύπα

 

Μήνες τώρα, στο στόχαστρο των αντρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής είχε μπει το νυχτερινό κέντρο On The Rocks και το πλησίον οικόπεδο σε αυτό, όπου βρέθηκαν 73 δεντρίλια κάνναβης ύψους 3.5 μέτρων.

Η επιτυχημένη δράση των αστυνομικών αλλά και η σύλληψη ενός Αλβανού  που φέρεται να καλλιεργούσε την κάνναβη, έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικά, δεν άργησε να γίνει πρώτη είδηση στα ΜΜΕ, και στο άκουσμα του γνωστού νυχτερινού κέντρου που παραμένει κλειστό τα τελευταία χρόνια, πολλοί κατάλαβαν ότι επρόκειτο για το κέντρο ιδιοκτησίας του Αντύπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το χωράφι ήταν μεσοτοιχία με το νυχτερινό μαγαζί στη Βάρκιζα και το ερώτημα που γεννήθηκε ήταν αν γνώριζε κάτι ο τραγουδιστής για αυτό.

Όπως διέρρευσε από τη πλευρά του λαϊκού τραγουδιστή,  ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια για το συνέβαινε στην πίσω αυλή της ιδιοκτησίας του, που εδώ και 8 χρόνια είναι εγκαταλελειμμένη λόγω του ότι είναι προς πώληση. Θέτοντας έτσι εύκολη την πρόσβαση στον καθένα,  αλλά και την ευκολία κινήσεων, αφού κανείς δεν έλεγχε τόσο το μαγαζί όσο και τη γείτονα περιοχή. Παρόλα αυτά, όμως δεν αρνήθηκαν ότι γνώριζαν τον Αλβανό που συνελήφθη, αφού εκείνος εργαζόταν ως σερβιτόρος σε επιχειρήσεις που νοίκιαζαν το μαγαζί τα προηγούμενα χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα