Η χλιδάτη βάφτιση της χρονιάς στη Ρόδο (εικόνες)

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και ιδιοκτήτης του “Rodos Palace” Αντώνης Καμπουράκης και η σύζυγος του Εύη υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο διαμάντι των Δωδεκανήσων προσωπικότητες από τον πολιτικό – επιχειρηματικό – καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο στην βάφτιση των διδύμων τους Βασίλη – Παΐσιου και Βαλασίας – Τσαμπίκας.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη αφού τον Βασίλη – Παΐσιο βάφτισε ο παππούς του Βασίλειος, ενώ την Βαλασία – Τσαμπίκα η γιαγιά της Βαλασία και η θεία της Μαίρη. Με την ευκαιρία της βάφτισης πραγματοποιήθηκε και το ετήσιο πάρτι του ξενοδοχείου, στο οποίο παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της οικογένειας, που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ευχηθούν στο ζευγάρι για τα νεοφώτιστα διδυμάκια τους.

Στη δεξίωση που ακολούθησε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αντώνης Ρέμος ανέλαβαν να διασκεδάσουν όλους τους καλεσμένους με ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, ενώ έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του σπουδαίου Σταμάτη Κόκοτα που είναι προσωπικός φίλος του ιδρυτή του “Rodos Palace” Βασίλειου Καμπουράκη.

Το κέφι απογείωσαν με τις μουσικές επιλογές τους οι αγαπημένοι Ναταλία Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς και Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η Ελμίνα Κοπελούζου επιμελήθηκε τις μπομπονιέρες της βάφτισης και το αναμνηστικό κερί με άρωμα γιασεμιού που εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους. Την οργάνωση ολόκληρου του εορταστικού τριήμερου ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία ο Χάρης Σιανίδης και ολόκληρο το team της “Beautiful People” PR Events.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα