«Η ψυχιατρική έχει… σηκώσει τα χέρια ψηλά»!

Αμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Παράσχου. Ο προπονητής του Πλατανιά, μόλις ενημερώθηκε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, απάντησε με αιχμές κατά του Αλέξη Κούγια.

«Ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο Ελληνας τεχνικός, την ώρα που οι «βυσσινί» είχαν εκδώσει ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας, στην οποία μεταξύ άλλων ζητούσαν από τον Παράσχο να αποχωρήσει από το προπονητικό επάγγελμα και να απολαύσει με ηρεμία στην πατρίδα του την Καστοριά καλύτερο φαγητό και καλύτερο κρασί από αυτά που απολαμβάνει στην όμορφη κωμόπολη του Πλατανιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Παράσχου. «Πληροφορήθηκα τα όσα αναφέρει για μένα στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία δυστυχώς για την όντως λαμπρή ιστορία της έχει την ατυχία να διοικείται από έναν περιπλανώμενο παράγοντα για τον οποίο όπως φαίνεται ακόμα και η επιστήμη της ψυχιατρικής έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια.

Αν και στην ανακοίνωση χαρακτηρίζομαι ως αγράμματος, αυτό που είπα χθες μάλλον ο σπουδαγμένος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ δυσκολεύεται να το κατανοήσει. Ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στην ιστορική ομάδα, αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ελπίζω τώρα που το κάναμε πενηνταράκια να το καταλάβει. Όσον αφορά στο μέλλον μου, είναι σίγουρα καλύτερο να επιστρέψω, όποτε κρίνω εγώ και όχι αυτός, στην Καστοριά παρά να δουλέψω σε σύλλογο στον οποίο παριστάνει τον πρόεδρο. Ούτως ή άλλως τόσο χαμηλά δεν μπορώ να κοιτάξω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα