Η FIFA δικαίωσε τον Ηρακλή

Να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής για την υπόθεση του Ντάνι Λόπεθ, ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΦΙΦΑ, δικαιώνοντας έτσι τον “Γηραιό”.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης της FIFA, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης, με γραπτή του δήλωση ευχαρίστησε την FIFA για την απόφασή της.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη FIFA για την απόφασή της σήμερα να επαναφέρει τους τρεις βαθμούς στον Ηρακλή, επιδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό δικαιοσύνη και αναγνώριση στις προσπάθειες και τις ενέργειες της ομάδας μας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την Football League και την ΕΠΟ γιατί τήρησαν άψογη και δίκαιη στάση στη διαδικασία.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου στον Μηνά Λυσάνδρου, το νομικό μας σύμβουλο, του οποίου ο επαγγελματισμός και η εμπειρία ήταν το «κλειδί» για αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Αλλά το πιο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, τους προπονητές και την ομάδα για την συνεχόμενη προσπάθεια και το πάθος καθώς επίσης και γιατί παρέμειναν αφοσιωμένοι και απερίσπαστοι στο στόχο μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα κάθε φορά που μπαίνει η ομάδα μας στο γήπεδο.

Τέλος θέλω να πω στους οπαδούς μας, οι οποίοι προχωράνε μαζί μας βήμα- βήμα, μέρα με τη μέρα στο ταξίδι μας, σας ευχαριστώ!”, ήταν η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα