Η Forthnet στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η Forthnet στέκεται στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού» αφού με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων και στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,φιλοξένησε την περασμένη Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις των γραφείων της σε όλη την Ελλάδα, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας αγκάλιασαν την ενέργεια αυτή με χριστουγεννιάτικες αγορές από την πλούσια συλλογή του εθελοντικού οργανισμού, που μέσα από την 20ετή δράση του προασπίζει τα δικαιώματα των παιδιών, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για άλλη μία φορά στηρίζουμε τις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού, διοργανώνοντας το Χριστουγεννιάτικο παζάρι στις εγκαταστάσεις μας σε όλη την Ελλάδα» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Forthnet κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, για να προσθέσει ότι η εταιρεία αναπτύσσει σταθερά τον πυλώνα δράσεων προσφοράς σε κοινωνικούς φορείς φροντίδας και προστασίας παιδιών.

Από την πλευρά της η Υπεύθυνη εξεύρεσης πόρων του «Χαμόγελου του Παιδιού» κα Μαρία Βουλγαρέλη επισήμανε ότι «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τη Forthnet που βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά μας. Όχι μόνο μέσα από τις δράσεις όπως το Χριστουγεννιάτικο παζάρι όπου οι εργαζόμενοι συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο ώστε να επιβιώσει το Χαμόγελο του Παιδιού και να στηρίξει πάνω 100.000 παιδιά το χρόνο, αλλά και μέσα από άλλες ενέργειες που κάνει η εταιρεία για τον οργανισμό μας».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα