Η NOVA δείχνει σημάδια προσέγγισης με τη Super League

Αλλαγή σκηνικού στις συζητήσεις μεταξύ της NOVA και της Super League, καθώς λίγη ώρα πριν από τη συνάντηση των πέντε εκπροσώπων της Λίγκας με τους ανθρώπους του τηλεοπτικού καναλιού, η Forthnet διέρρευσε τις εξής προθέσεις της:

Πρώτον, να αυξήσει την προσφορά των δικαιωμάτων της ερχόμενης περιόδου στα 31.000.000 ευρώ και δεύτερον, να προσφέρει ως δείγμα καλής θέλησης 1,4 εκ. από τις περσινές ρήτρες τις οποίες είχε παρακρατήσει λόγω της αλλαγής του προγράμματος.

Βέβαια, για να ισχύσει αυτή η προσφορά ζητά δέσμευση ότι οι ομάδες του χρόνου θα είναι 14 και ως εκ τούτου θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών συν δέκα αγωνιστικές για τις θέσεις 1-6.

Αυτή είναι μία πρόταση που σίγουρα ικανοποιεί τις μεγάλες ομάδες, αλλά κι αυτές που νιώθουν βέβαιες πως έχουν τη δυνατότητα να παραμείνουν στη Super League και σε πρωτάθλημα 14 ομάδων, δηλαδή ο Πανιώνιος, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη και ο Ατρόμητος. Γνωρίζοντας πως τα 31.000.00 ευρώ θα αυξηθούν αν το πρωτάθλημα γίνει πιο ανταγωνιστικό, ευνοεί πολλές ΠΑΕ η πιθανότητα να αυξηθεί το ποσό την ώρα που θα μειωθούν οι ΠΑΕ της Super League.

Όσον αφορά στο φετινό πρωτάθλημα, είτε θα διεξαχθεί χωρίς Play Off, είτε αυτά θα διεξαχθούν με τις ομάδες 1-4 και τις ομάδες 5-8 σε περίπτωση που η πέμπτη θέση βγάζει στην Ευρώπη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα