Θέλει… ευρωπαϊκή κούπα ο Κέβιν Μιραλάς!

Κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος δήλωσε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη μεγάλη νίκη της Έβερτον επί της Βόλφσμπουργκ, στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Βέλγος επιθετικός υποστήριξε πως ήταν μεγάλη μέρα για τους «εφοπλιστές», ενώ ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, που αγωνίστηκε δίπλα στον Σάμουελ Ετό. Ας δούμε τι δήλωσε για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας του:

«Ήταν μία μεγάλη μέρα. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε που αγωνιστήκαμε στο Europa League και ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε στην έδρα μας, κόντρα σε μία ισχυρή ομάδα. Η Βόλφσμπουργκ είναι καλή ομάδα, όμως εμείς παίξαμε πολύ καλά. Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που αγωνίστηκα δίπλα σε έναν σπουδαίο επιθετικό, τον Σάμουελ Ετό, ο οποίος μου έδωσε την πάσα για να σκοράρω.

Το επόμενο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία, θα είναι διαφορετικό. Ξέρουμε ότι νίκησαν στον προκριματικό 3-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και αυτό θα πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Για παράδειγμα η Σεβίλλη, δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά κέρδισε το κύπελλο πέρυσι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα