Θέλει και Μουρίνιο η Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Ουνάι Έμερι τη γλίτωσε πέρσι μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα, αλλά φέτος ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, το Champions League. Αν δεν κατακτηθεί, θα αποκτήσει άλλον προπονητή.

Και φυσικά δεν πρόκειται να κυνηγήσει έναν τυχαίο προπονητή, αλλά το… κορυφαίο όνομα στην πιάτσα. Τα ρεπορτάζ από το Παρίσι μιλούν για επαφές με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Τουλάχιστον οι προπονητές δεν κοστίζουν τρελά λεφτά, όσα οι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές.

Αν ο Μουρίνιο πάει στην Παρί, βέβαια, θα πρέπει να παίζει επίθεση – και όχι άμυνα – με τους παίκτες που θα διαθέτει. Να σημειωθεί εδώ, ωστόσο, πως οι Παριζιάνοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς η UEFA μετρά και ξαναμετρά τα δεδομένα της μετεγγραφής του Νεϊμάρ και μία σκληρή τιμωρία παραμονεύει. Κάποιες φήμες, μάλιστα, αναπτύχθηκαν πρόσφατα και αναφέρουν πως η Παρί ίσως χρειαστεί να πουλήσει τον Νεϊμάρ το καλοκαίρι για να ισιώσει την κατάσταση και να αποφύγει την “καμπάνα”. Οι ίδιες φήμες λένε πως οι αγοραστές έχουν ήδη βρεθεί και εδράζονται στο…Μπερναμπέου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα