Θέλει να γίνει ο επιζήσαντας!

 

Στα 36 του ο Λάμπρος Χούτος θεωρητικά θα μπορούσε να παίζει ακόμη μπάλα. Οι συχνοί τραυματισμοί, όμως  τον έκαναν να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν από πέντε χρόνια, αφήνοντας ουσιαστικά το στίγμα του μόνο στον Ολυμπιακό και στη μισή σεζόν που αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Μετά το τέλος της καριέρας του  αποφάσισε να μείνει ενεργός στον αθλητισμό και να μεταφερθεί σε ένα άλλο χώρο, εκεί που μπορούσε καλύτερα να ξεδώσει. Στα ρινγκ! Από το 2012 ο Λάμπρος Χούτος ασχολείται ημιεπαγγελματικά με μαχητικά αθλήματα και με ένα συγκεκριμένο στυλ που επιτρέπονται κλοτσιές και μπουνιές.

Φαίνεται, ωστόσο, που αυτή η δραστηριότητα δεν του ήταν αρκετή κι έτσι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης που έχει ήδη γυριστεί στο εξωτικό Άγιο Δομίνικο και θα αρχίσει να προβάλλεται το Φλεβάρη. Ο Λάμπρος Χούτος μετέχει στην ομάδα των διασημοτήτων μαζί με δύο ακόμη αθλητές, τον Κώστα Κοκκινάκη (πρωταθλητής Ελλάδας στο πόλο με τον Εθνικό) και την Μαριάννα Καλλέργη, αθλήτρια του Μάι-Τάι.

Για να δούμε μέχρι που έφτασε ο πρώην ποδοσφαιριστής, νυν αθλητής μαχητικών σπορ και παίκτης του Survivor Λάμπρος Χούτος…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα