Θέλει να… γεράσει στην Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

Μπορεί να έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα και να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζεράρ Πικέ όμως, δηλώνει αιώνια πιστός στην ομάδα της Καταλονίας και θέλει να… γεράσει με τη φανέλα της!

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, οι σκέψεις για το επαγγελματικό του μέλλον σαφώς και τον απασχολούν, ωστόσο η επιθυμία του να παραμείνει στη Βαρκελώνη είναι δεδομένη και δεν καταβάλλει την παραμικρή προσπάθεια να την αποκρύψει.

«Ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος και άφησα πολλούς φίλους στο Μάντσεστερ, έστω και αν δεν αγωνίστηκα όσο θα ήθελα. Το έχω πει όμως και επιμένω, πως θέλω να μείνω στην Μπαρτσελόνα μέχρι και το τέλος της καριέρας μου. Θέλω να αποσυρθώ στην Μπαρτσελόνα. Πολλοί ασκούν κριτική για την απόδοσή μου μετά το Μουντιάλ. Σίγουρα δεν είμαι αυτός που πρέπει, όμως έχω δουλέψει πολύ σκληρά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι έχω φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Για την ώρα δεν σκέφτομαι να φύγω από την ομάδα. Εάν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ θα με κάνει ευτυχισμένο, όμως είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα από τότε που ήμουν παιδί. Θέλω να μείνω εδώ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα