Θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ ο Στέρλινγκ

Πιστός στη Λίβερπουλ και στο αγγλικό ποδόσφαιρο δηλώνει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, παρά τις «σειρήνες» που τον καλούν στην Ισπανία και του υπόσχονται μεγαλεία και πλούτη με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρτσελόνα!

Ο 19άχρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο των δύο Ισπανών «γιγάντων», ωστόσο ο ίδιος δεν φαίνεται να… εντυπωσιάζεται, δηλώνοντας πως θέλει να παραμείνει στη Λίβερπουλ για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Εμμέσως πλην σαφώς, ο Στέρλινγκ άφησε να εννοηθεί ότι θα απαντήσει θετικά στην πρόταση για επέκταση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νεαρού διεθνούς παίκτη:

«Το κλαμπ ξεκίνησε συζητήσεις με τους εκπροσώπους και ελπίζω σύντομα να έχουμε αποτελέσματα. Στόχος μου είναι να παραμείνω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται στη Λίβερπουλ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παίζω ποδόσφαιρο στο συγκεκριμένο κλαμπ. Δεν αγωνίζομαι όσο θα ήθελα αυτό το διάστημα, όμως δουλεύω σκληρά για να βελτιωθώ και να το διορθώσω. Θα παραμείνω προσηλωμένος στη δουλειά μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα