Θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ ο Αντσελότι

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι, διευκρινίζοντας πως το μέλλον του θα αποφασιστεί μετά το παιχνίδι με τη Χετάφε.

Στην Ισπανία παρουσιάζουν ως δεδομένη την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος εμφανίζεται ως βασικό φαβορί για τους πάγκους τόσο της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και της Μίλαν. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει διαφορετικές απόψεις, δηλώνοντας:

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας μας. Προς το παρόν πάντως, παραμένω προπονητής της ομάδας. Μετά το παιχνίδι της Κυριακής, από Δευτέρα, θα έχουμε μία συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε. Το κλαμπ με ενημέρωσε ότι μετά το τέλος της σεζόν, θα μιλήσουμε.

Ξέρω ότι είναι ώρα για δύσκολες αποφάσεις στην ομάδα. Αν το κλαμπ θέλει να αλλάξει τεχνικό, θα το δεχθώ. Είναι εντάξει για μένα. Αν φύγω, θα έχω περάσει δύο υπέροχα χρόνια. Ελπίζω να μείνω. Θέλω να μείνω. Η αίσθησή μου είναι ότι θα βρίσκομαι εδώ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να μείνω. Μου αρέσει η ομάδα, οι παίκτες, οι οπαδοί της, μου αρέσει η πόλη. Αν μείνω, μόνο λίγα πράγματα χρειάζονται αλλαγή. Πιστεύω στη φιλοσοφία μου και στον τρόπο δουλειάς μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα