Θέλει να φύγει ο Ανσαριφάρντ!

Εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από την «ερυθρόλευκη» ομάδα. Ο Ιρανός στράικερ καταλαβαίνει πως ο προπονητής του ψάχνει και δεύτερο βασικό επιθετικό και βλέπει πως ο χρόνος συμμετοχής του στην ελληνική ομάδα θα είναι περιορισμένος κι ενώ η Εθνική ομάδα του Ιράν έχει προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας και θα ταξιδέψει σε αυτό με πολλές φιλοδοξίες!

Ο Ανσαριφάρντ κόστισε λιγότερο από μισό εκατομμύριο και η ΠΑΕ θα είναι ικανοποιημένη αν τον πουλήσει με τα τριπλάσια ή έστω τα διπλάσια χρήματα, αφού δεν προτίθεται να τον διατηρήσει στο λιμάνι εφόσον ο ίδιος δηλώνει απογοητευμένος με τις εξελίξεις. Ο Ιρανός είχε δηλώσει πως θέλει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής από το Γενάρη κιόλας που αποκτήθηκε, ωστόσο δεν μπορεί να πει κανείς ότι του τον έδωσε ο Μπέντο πέρσι.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σαφώς θα προτιμούσε να δει έναν Ανσαριφάρντ να σκίζεται στις προπονήσεις για να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει, αλλά είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει έναν δυσαρεστημένο παίκτη και όχι πεισμωμένο. Άλλωστε, και ο Χάσι από την πρώτη στιγμή έχει δείξει πως προτιμά όσο το δυνατόν περισσότερες δικές του επιλογές, παρά αυτές που έχει βρει στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα