Θέλει Σάμαρη η Ζενίτ!

Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου είναι μέχρι στιγμής οι δύο πιο ακριβοπληρωμένοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους ξεπεράσει. Μιλάμε για τον Ανδρέα Σάμαρη, τον αμυντικό μέσο της Μπενφίκα, ο οποίος κι αυτός βέβαια είναι από τους ακριβότερους, καθώς δέκα εκατομμύρια είχαν προσφέρει οι Πορτογάλοι για να τον κάνουν δικό τους από τον Ολυμπιακό!

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος είναι 27 ετών, προέρχεται από τρεις σερί εξαιρετικές χρονιές σε ομάδες με μεγάλες απαιτήσεις, από καλή παρουσία στην Εθνική Ελλάδας και γενικώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε ομάδα. Τα ρεπορτάζ μιλάνε για πρόθεση των Ρώσων να προσφέρουν 20 εκατομμύρια στην Μπενφίκα για να τον αποκτήσουν. Αν συμβεί αυτό θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Προφανώς οι Πορτογάλοι θα μπουν σε παζάρια και ίσως το ποσό αυτό να τους καλύψει. Ο Σάμαρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, βέβαια, οπότε δεν αποκλείεται οι άνθρωποι της Μπενφίκα να ζητήσουν κάτι παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα