Θέλει τίτλους με τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Την κατάκτηση τίτλων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θεωρεί ως βασική του επιδίωξη ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Χρήστος Δώνης.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του ταλαντούχου μέσου στο match programme της ΠΑΕ για την αναμέτρηση κυπέλλου με την Ξάνθη:
«Το κλειδί θα είναι να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό του αγώνα, γιατί συνήθως εμείς δεν κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση το ματς με τον Παναιτωλικό. Αν, λοιπόν, ξεκινήσουμε καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας -ο οποίος είναι να μην δεχθούμε γκολ, αλλά αντιθέτως να βάλουμε εμείς- τότε θα περάσουμε στην επόμενη φάση!

Δεν νομίζω ότι η περυσινή επιτυχία μας ασκεί πίεση. Θεωρώ ότι όλοι το βλέπουμε σαν ένα τίτλο που μπορούμε πάλι να κατακτήσουμε! Πρέπει να παλέψουμε, βέβαια, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό δεν μας δημιουργεί επιπλέον άγχος.

Πέρυσι ήταν διαφορετικά γιατί δεν ήμουν πολύ ενεργό μέλος της ομάδας στην αρχή και ο προπονητής μου θεώρησε σημαντικό να μου δώσει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες και νομίζω ότι μέσα από αυτά έδειξα πως μπορώ να αξιοποιήσω την ευκαιρία αυτή. Φαίνεται ότι «μου πάει» το Κύπελλο, αφού στην πορεία έγινε πιο εύκολο να μπορέσω να πάρω συμμετοχές.

Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό πριν έξι χρόνια, ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα στην αρχή. Είχα ένα τραυματισμό, ήμουν σε νέο περιβάλλον και είχα μείνει καιρό έξω. Στην δεύτερη σεζόν η έλευση του κυρίου Σαμαρά με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ, να δω διαφορετικά το ποδόσφαιρο, ενώ μου έχει δώσει και πολλές συμβουλές. Μετά έκανα το ντεμπούτο μου με τον κύριο Ρότσα, ενώ πήραμε και το Πρωτάθλημα με τους Νέους, για να έρθει ο κύριος Αναστασίου και να μου δώσει την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα. Πέρασα βήμα-βήμα όλη την διαδικασία κι αυτό μόνο καλό μου έκανε.

Καταρχήν σίγουρα οι κόποι μου επιβραβεύθηκαν αλλά το νέο συμβόλαιο δεν σημαίνει… τίποτα από μόνο του. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω πρώτα απ’ όλα όσο πιο πολύ γίνεται στα κομμάτια που χρειάζομαι βελτίωση, γιατί κανένας δεν θεωρώ ότι είναι έτοιμος στα 20 του… Σίγουρα, πάντως, έχω όρεξη να καθιερωθώ και να κάνω μια μεγάλη καριέρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα όνειρό μου είναι να κληθώ και στην εθνική ανδρών αλλά και να ζήσω μεγάλες στιγμές με την ομάδα μου, μαζί με την κατάκτηση τίτλων!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα