Θέλει τον παικταρά Ιντέγιε ο Ολυμπιακός

Έναν εκπληκτικό επιθετικό προσπαθεί να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός, τον 27χρονο Μπράουν Ιντέγιε της Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιονς. Ο Νιγηριανός στράικερ έχει ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγοραστεί καθώς κοστίζει περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο γίνονται προσπάθειες για δανεισμό.

Ο Ιντέγιε όπου κι αν έχει αγωνιστεί έχει σκίσει τα δίχτυα. Το 2007 τον ανίχνευσαν στη Νιγηρία οι σκάουτερ της ελβετικής Ξαμάξ, όπου μετά από ένα διάστημα προσαρμογής, ξεκίνησε τη σεζόν 2008-2009 εντυπωσιακά και τελικά σημείωσε δέκα γκολ στη σεζόν στα 20 του χρόνια.

Την ερχόμενη σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στον α’ γύρο και πρόλαβε σε 17 ματς να σκοράρει δώδεκα φορές με αποτέλεσμα να τον κάνει δικό της η Σοσό. Στη Γαλλία χρειάστηκε και πάλι χρόνο προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον, αλλά την άλλη χρονιά ήταν και πάλι καταιγιστικός. Με 17 γκολ σε 38 αγώνες έκανε νέα μεταγραφή, αυτή τη φορά στην Ντιναμό Κιέβου με το κασέ του πλέον να ξεπερνά τα 8.000.000 ευρώ.

Στην Ουκρανία δεν σταμάτησε να σκοράρει τρία χρόνια, ήταν αποτελεσματικός και στην Ευρώπη και τότε ήρθε η πρόταση από τη Γουέστ Μπρομγουιτς με το κασέ του να φτάνει πια τα 10.000.000 ευρώ.

Στην αγγλική ομάδα δεν τα πήγε άσχημα, πέτυχε επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα τον θέλει ο Ολυμπιακός. Το αν θα τον αποκτήσει με δανεισμό και οψιόν αγοράς όπως με τον Φινμπόγκασον μένει να το δούμε. Πάντως πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα