Θέλει… 10 εκατομμύρια για τον Πουλίδο!

Το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ όρισε ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση του Άλαν Πουλίδο ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ροντρίγκεζ, επιλέγοντας να τραβήξει στα άκρα την κόντρα του με τον παίκτη και τον Ολυμπιακό.

Ο εν λόγω παράγοντας δικαιώθηκε –όπως αναμενόταν εξάλλου– από τα αρμόδια όργανα της μεξικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και προφανώς αισθάνθηκε δυνατός, δηλώνοντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του ότι όποιος επιθυμεί να αγοράσει τον διεθνή επιθετικό, θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιό του, δηλαδή να καταβάλει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:
«Ο Άλαν Πουλίδο ανήκει στην Τίγκρες. Εάν θέλει να μεταναστεύσει στην Ευρώπη, τότε θα πρέπει οι ενδιαφερόμενες ομάδες να καταβάλουν τη σχετική ρήτρα που είναι 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν τον δίνουμε με τη μορφή δανεισμού και όποιος τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει».

Η πλευρά του Μεξικανού επιθετικού έχει εκδηλώσει την πρόθεση να προσφύγει στο CAS, όπου και θα διεκδικήσει τη δικαίωσή του και την ελευθερία του από την Τίγκρες, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τον Γενάρη. Σε κάθε περίπτωση, η διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζεται και σύμφωνα με τους δικηγόρους του Πουλίδο, η κατάληξη θα είναι υπέρ του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα