“Θέλω μια Ν.Δ. ανοιχτή και πολυσυλλεκτική και όχι κόμμα των ελίτ”

Στο τι θα κάνει την επόμενη μέρα των εκλογών, αν αναδειχτεί πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στο “Εθνος”. Ο κ. Μεϊμαράκης  υπογράμμισε το όραμά του να ηγηθεί μίας Νέας Δημοκρατίας ανοιχτής και πολυσυλλεκτικής και όχι ενός κόμματος των ελίτ υ, τονίζοντας πως η ΝΔ είναι έτοιμη να αναλάβει τις ιστορικές της ευθύνες όπως ήταν και το Σεπτέμβριο του 2015.

Παράλληλα, υπογραμμίζει την ανάγκη «να στηρίξουμε την οργανωτική και ιδεολογική μας ανασυγκρότηση με στόχο να διευρύνουμε την απήχησή μας και να αποκαταστήσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνία». Εκφράζει δε την πίστη του «στην ανανέωση με δημοκρατικές διαδικασίες και αξιοκρατία».

Αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό, ο κ. Μεϊμαράκης επαναλαμβάνει πως είναι ειλημμένη απόφαση της ΝΔ να καταψηφίσει περικοπές συντάξεων και φορολογικές επιβαρύνσεις στους αγρότες.

Πέραν αυτού, ο υποψήφιος πρόεδρος απαντώντας στα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης ξεκαθαρίζει πως η ΝΔ δεν θα συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση «που κανένας άλλωστε δεν φαίνεται να επιθυμεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα