Θα επιληφθεί ο Κοντονής των «κατηγοριών» του Κούγια…

Ο παράγοντας που κατάφερε πάλι να προκαλέσει με την παρουσία του κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League, υπό το βλέμμα του Σταύρου Κοντονή, ήταν ο Αλέξης Κούγιας.

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΛ έκανε παράπονα για την αδυναμία του να βρει… χορηγό στη φανέλα και διαμαρτυρήθηκε προς τον κύριο Κοντονή επειδή η ΠΑΕ Βέροια τα κατάφερε! Υπονόησε, μάλιστα, πως αυτό συνέβη λίγο πριν από το ματς με την ΑΕΚ, ο ιδιοκτήτης της οποίας συνδέεται με τον Οργανισμό.

Ο κύριος Κούγιας ξέχασε να πει πως η Βέροια βρισκόταν μεταξύ Super League και Football League και δεν μπορούσε να βρει χορηγό νωρίτερα και φυσικά ότι ο ΟΠΑΠ χορηγεί τις περισσότερες ομάδες, στα περισσότερα σπορ, μία εκ των οποίων είναι ο μπασκετικός Ολυμπιακός!

Η αήθης επίθεση του κυρίου Κούγια προς τον κύριο αιμοδότη του ελληνικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου έρχεται δύο μέρες μετά την άξια εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι κρίμα να υποβιβάζει τις επιτυχίες της μεγάλης ΑΕΛ με τη συμπεριφορά του στις θεσμικές συναντήσεις.

Ο κύριος Σταύρος Κοντονής έδειξε… κατανόηση στα προβλήματα του κυρίου Κούγια, ενώ το ίδιο παράπονο εξέφρασε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά με μεγαλύτερη σοβαρότητα, εξηγώντας στον Υφυπουργό πως ο νέος αθλητικός νόμος πρέπει να προβλέπει αυτό το «εξάμβλωμα» όπως το χαρακτηρίζει, να υπάρχει δηλαδή διασύνδεση μεταξύ μίας ΠΑΕ και του χορηγού του πρωταθλήματος.

Η Ελλάδα είναι, βέβαια, μία μικρή επιχειρηματική χώρα και είναι μάλλον απίθανο από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χορηγοί από το εξωτερικό, να σταθεί ένα πρωτάθλημα με 16 εταιρίες, δίχως να υπάρχουν συγγενικά μεταξύ των ΠΑΕ και των βασικών χορηγών. Στην περίπτωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κύριος Μελισσανίδης δεν είναι καν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ενώ η ελληνική ομάδα ουδέποτε έχει παραβιάσει το Financial Fair Play, που σημαίνει πως δεν ελέγχεται για ανεξέλεγκτες εισροές χρημάτων από εξωτερικούς παράγοντες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα