“Θα κάνω τις ΗΠΑ μια χώρα λειτουργική για όλους”

Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικανών, ήταν το μήνυμα που έστειλε η Χίλαρι Κλίντον κατά τη ομιλία της στο κεντρικό συνέδριο του κόμματος το βράδυ της Πέμπτης.Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ΗΠΑ, απαιτούν σταθερή ηγεσία και συλλογικό πνεύμα», τόνισε ακόμα η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, δημιούργησε μία ρητορική αντίθεση μεταξύ της υποψηφιότητάς της και του «επικίνδυνου» και «εκρηκτικού» όπως τον περιέγραψε, Ντόναλντ Τραμπ.

Στη σημαντικότερη ομιλία της, στην 25ετή και πλέον πολιτική καριέρα της, η Χίλαρι Κλίντον αποδέχτηκε επίσημα το χρίσμα της προεδρικής υποψηφιότητας του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, έδωσε την υπόσχεση ότι θα κάνει τις ΗΠΑ, μια χώρα η οποία θα είναι λειτουργική για όλους λέγοντας ότι: «Όλοι μας γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι είναι αντίθετο για τη χώρα μας. Ωστόσο, δεν φοβόμαστε».

Η Κλίντον περιέγραψε ως «ασταθή» τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τόνισε πως: «ένας άνθρωπος που μπορεί να παρασυρθεί από ένα tweet, δεν είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να του εμπιστευτείς τα πυρηνικά σου όπλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα