«Θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα αν αποδειχθεί ότι πήρα μίζες»

 Στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων  και συγκεκριμένα στην εξαγορά ελικοπτέρων Super Puma όπου φαίνεται να εμπλέκεται και μάλιστα έχει παραπεμφθεί  στη Δικαιοσύνη με κατηγορίες  σε βαθμό κακουργήματος  για τις offshore εταιρίες αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και μετά από δύο μήνες απουσίας, επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, σημειώνοντας ότι «σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έχω πάρει μίζες θα κρεμαστώ μόνος μου στο Σύνταγμα».

«Δεν υπάρχει τίποτα να με συνδέει με μίζες» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αφήνοντας αιχμές για κυβερνητικούς σχεδιασμούς με τη φράση «εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της Ν.Δ. ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν».

«Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στο ΛΑ.ΟΣ.» πρόσθεσε.

«75% των υποψηφίων  είναι νέοι άνθρωποι»

Παράλληλα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σημείωσε ότι το κόμμα του θα κατέβει στις εκλογές του Γενάρη κανονικά, υπογραμμίζοντας ότι θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα με το 75% των υποψηφίων να είναι νέοι άνθρωποι.

«Έφυγε η πιο καταστροφική Βουλή που έχει υπάρξει από τη Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στον κυβερνητικό συνασπισμό ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, ενώ υπογράμμισε την παντελή απουσία διαλόγου μεταξύ των πολιτικών αρχηγών. «Δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν μεταξύ τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του οποίου είναι επικεφαλής «πατριωτικό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα