«Θα τα φάει ο σκόρος τα κουστουμάκια που ράβουν στο ΣΥΡΙΖΑ»

«Χολή» κατά του Αλέξη Τσίπρα έσταξε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, ερωτηθείς αν το ενοχλούν οι συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, ο υφυπουργός απάντησε σκωπτικά «και βουντού να κάνει τι να με πειράξει; Γονατιστός στον Σόιμπλε, στο Άγιο όρος, στον πάπα, αύριο στην αγγλικανική εταιρεία (σ.σ εκκλησία)… θα τα φάει ο σκόρος τα κουστουμάκια που ράβουν. Να πείσει τις συνιστώσες του, τον “κ. Γουναράδικα” (σ.σ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλο) ότι θα μείνουμε στο ευρώ».

 «Οι φουκαράδες βουλευτές πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ, και ένας υπουργός δεν είχε να πληρώσει», είπε μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τον κ. Γιακουμάτο, ο ΕΕΤΗΔΕ ήταν χαράτσι και καταργήθηκε. «Η εντολή Σαμαρά ήταν ο ΕΝΦΙΑ να είναι 15% χαμηλότερος από το χαράτσι, του χρόνου θα είναι ακόμη λιγότερος, και το 2016 θα είναι ανταποδοτικός φόρους στους δήμους» σημείωσε.

 

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε επίθεση και κατά της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ για τις αναφορές της ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της. «Παρόλες του κερατά είπε η Λαγκάρντ. Μού θυμίζει κοριτσάκι 12 χρόνων που είδε το ουράνιο τόξο στο Facebook… Aυτά είναι σαχλαμάρες»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα