«Θα τον βοηθήσει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό»

Την ώρα που ο ποδοσφαιρικός κόσμος στην Ελλάδα ακόμη αναρωτιέται αν η κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν ουσιαστική ή εντυπωσιασμού, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, δηλώνει σίγουρος για την πρόοδο του 26χρονου επιθετικού.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν δείχνει να… αγχώνεται για το ότι ο συμπατριώτης του Πάουλο Μπέντο δεν τον χρησιμοποιεί ακόμη και θεωρεί πως είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του το ότι τον κρατάει εκτός ομάδας μέχρι να φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο προσαρμογής:

«Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ένας επιθετικός με πολλές και ενδιαφέρουσες κινήσεις την ώρα του αγώνα. Καλή τεχνική, δύναμη, αλλά και αίσθηση του χώρου θεωρώ πως είναι τα μεγάλα του πλεονεκτήματα», είπε ο Κάρλος Κεϊρόζ και συνέχισε: «Μπορεί να παίξει και μόνος στην κορυφή, αλλά και με παρτενέρ, ενώ εξίσου αποτελεσματικός μπορεί να αποδειχθεί και στα άκρα, μιας και διαθέτει ντρίπλα που σε συνδυασμό με τη γρήγορη σκέψη και αντίδραση προβληματίζουν τον αμυντικό. Γνωρίζω ότι κάνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα και πιστεύω πως η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη της καριέρας του».

Για τον Πάουλο Μπέντο, ο συμπατριώτης του τεχνικός είπε: «Τον ξέρω καλά, το πώς σκέφτεται και λειτουργεί στις ομάδες του και, ναι, εκτιμώ ότι μπορεί να αναδείξει περισσότερο τον Ανσαριφάρντ, αρκεί φυσικά εκείνος να δουλέψει και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του δώσει. Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος για εκείνον στο νέο του περιβάλλον. Ωστόσο, επειδή γνωρίζω πόσο αποφασισμένος και φιλόδοξος είναι, θεωρώ πως είναι σε θέση να ξεχωρίσει, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα του στις υποχρεώσεις της»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα