“Θα τους υποδεχθούμε με μαύρες σημαίες”, απαντά στους πολιτικούς ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου

“Θα τους υποδεχθούμε με μαύρες σημαίες”. Αυτή την απάντηση έδωσε σε ραδιοφωνική του παρέμβαση ο αντιδήμαρχος Καστελόριζου, όταν ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στην κ. Γεννηματά, αλλά και γιαόσα έγραψε στο Twitter ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είναι πάρα πολύ δύσκολο να επιβιώσουμε εδώ πέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο αντιδήμαρχος του νησιού υπογράμμισε ότι «την καλοκαιρινή περίοδο οι Τούρκοι τουρίστες είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. Αυτό περιμένουν όλοι εδώ. Έχουν ανοίξει τα μαγαζιά τους και περιμένουν τα ημερήσια πλοία από την Τουρκία για να δουλέψουν οι καφετέριες, τα εστιατόρια και οι βαρκάρηδες».

«Στο νησί», σύμφωνα με τον κ. Αχλαδιώτη, «οι μόνιμοι κάτοικοι είναι 300 και τα παιδιά στο σχολείο 47». Αναφέρθηκε μάλιστα και στην ιατρική κάλυψη λέγοντας πως: «Από τότε που έφυγε από το υπουργείο Υγείας ο κ. Αβραμόπουλος έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους γιατρούς. Έχουμε έναν αιματολόγο κι έναν καρδιολόγο. Δηλαδή έναν γιατρό γενικής ιατρικής κι έναν παιδίατρο δεν έχουμε. Οι πιο πολλοί όταν νιώσουν κάτι πάνε στην Τουρκία βρίσκουν έναν γιατρό και ξαναγυρίζουν. Ντρεπόμαστε που το λέμε, αλλά έτσι είναι. Δεν έχουμε ασθενοφόρο να μεταφέρουμε ηλικιωμένη. Είναι παροπλισμένο, είναι της δεκαετίας του ‘60. Φορτώνουμε τους ασθενείς σε φορτηγά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα