Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αντώνη Βαρδή: Η σύζυγος και ο γιος του ανταλλάσουν live σκληρές κατηγορίες

Μια τηλεοπτική-συνάντηση που οδήγησε σε μεγάλη σύγκρουση είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας η Φιλοθέη Μωβ και ο Γιάννης Βαρδής. Μετά και τα όσα είδαν τα φώτα της δημοσιότητας από την καταγγελία της συζύγου του αείμνηστου τραγουδιστή, ότι της έκανε παράνομη έξωση ο γιος του από τη βίλα της Παιανίας, προειδοποιώντας τον με ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις, για να της επιτρέψει να μπει σπίτι της, αποκαλύπτεται πλέον ένας βαθύτερος οικογενειακός πόλεμος.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του Αντώνη Βαρδή αλλά και συγγενείς του, που δεν δείχνουν να γνώριζαν το πικάντικο παρασκήνιο, έχουν μείνει έκπληκτοι και σοκαρισμένο από τις εξελίξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά όταν τους ρωτάνε την άποψή τους, «Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αντώνη Βαρδή». Μέλος της οικογένειας του Αντώνη Βαρδή ακούστηκε να εξομολογείται έξαλλος: «Θα έπρεπε να σεβαστούν τη μνήμη του και ότι συμβαίνει να μην του δώσουν τέτοιες διαστάσεις και τροφή στα ΜΜΕ».

Τόσο η Φιλοθέη Μώβ όμως όσο και Γιάννης Βαρδής, δεν διστάζουν να συγκρούονται δημόσια.

Η χήρα του Αντώνη Βαρδή, για πρώτη φορά έλυσε τη σιωπή της, μιλώντας για τον πόνο της και την άσχημη συμπεριφορά που βιώνει από τα παιδιά του τραγουδιστή , καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Για πρώτη φορά  γυναίκα που λάτρεψε και έζησε τα τελευταία χρόνια μαζί του, εξήγησε για ποιο λόγο έκανε μήνυση στα παιδιά του τραγουδιστή. «Δεν θα ήθελα ποτέ να έχει δημοσιευτεί κάτι τέτοιο, γιατί θεωρώ πως με όλα αυτά μαυρίζει η εικόνα του Αντώνη. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η μήνυση που βγήκε στο φως δεν έγινε για οικονομικούς λόγους, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Είναι μια αυτοδικία, οπότε η μήνυση έγινε καθαρά για λόγους ηθικούς, για να καταλάβουν κάποιοι ότι έτσι απλά δεν πετάς έναν άνθρωπο στο δρόμο, και ειδικά τον άνθρωπο που έχει τιμήσει τόσο πολύ ο πατέρας σου, αλλά και έχει τιμήσει τον πατέρα σου (…) Δεν ζητάω τίποτα, ούτε σπίτι, ούτε χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας πώς  «μια οικογένεια όπως ήμασταν, θα έπρεπε να είχε μιλήσει. Δεν παίρνει αποφάσεις και εκτελεί, κλειδώνει απ΄έξω ή οτιδήποτε. Θεωρώ ότι μόνο η δικαιοσύνη μπορεί να κρίνει αν αυτός ήταν ένας νόμιμος τρόπος ή όχι».

Η Φιλοθέη Μώβ με μάτια κλαμένα αναφέρθηκε στην ημέρα που γύρισε στο σπίτι και το βρήκε κλειδωμένο.  «Από την μέρα που έφυγε ο Αντώνης, άλλαξαν οι ισορροπίες, τα πάντα. Τον πρώτο καιρό ο Γιάννης ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Αντιλαμβανόταν την κατάθλιψη μου, την ανορεξία που είχα… στην πορεία όμως, σταδιακά τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο ψυχρά (…) Φυσικά και γνώριζα πως είναι το σπίτι που τους έχει αφήσει ο Αντώνης και το σέβομαι απόλυτα. Δεν διεκδίκησα ποτέ κάτι από το σπίτι, Μου είπε και για το μωράκι που θα έρθει στον κόσμο, χάρηκα και του είπα πόσο ωραίο είναι αυτό. Αλλά δεν μαζευτήκαμε, δεν ήρθε ο Γιάννης ή η Καλλιστώ να μου πούνε ότι χρειαζόμαστε το χώρο και έχεις τόσο περιθώριο. Επέστρεψα και ήταν κλειδωμένο το σπίτι!(…)», εξομολογήθηκε μην μπορώντας να κρύψει τον πόνο της και τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

Ακόμη τόνισε, πως «για ένα πένθος, 1,5 χρόνος δεν είναι τίποτα! Έχασα τα πάντα όλα, την ζωή μου(…)Για όλα αυτά, όταν υπάρχει πραγματική αγάπη βρίσκονται λύσεις. Δεν κλειδώνεις κάποιον απ΄έξω, ή στέλνεις ένα εξώδικο. Δεν κλειδώνεις όμως. Δεν ήθελα τίποτα άλλο από το σπίτι, μόνο τις αναμνήσεις μου. Άφησα το πακέτο τα τσιγάρα του Αντώνη όπως έμεινε όταν φύγαμε για το νοσοκομείο. Το τσιγάρο δίπλα που πήγε να ανάψει και δεν το άναψε ποτέ. Είχαν μείνει όλα όπως όταν ήταν ο Αντώνης μέσα στο σπίτι».

 

Και ενώ η Τατιάνα Στεφανίδου την άκουγε με προσοχή και θλίψη, από το κοντρόλ την ενημέρωσαν οι συνεργάτες της, πώς η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, θέλει να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση. Αντί της Καλλιστούς όμως, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε ο Γιάννης Βαρδής που ήταν καταπέλτης. Δείχνοντας μέχρι και την ληξιαρχική πράξη γάμου, ότι παντρεύτηκαν δύομιση μήνες πριν τον θάνατο του πατέρα του και όχι 2 χρόνια πριν όπως ισχυρίζεται εκείνη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα