Θεματικό πάρκο για σεξ φτιάχνεται στη Βραζιλία

Η Βραζιλία, που ως γνωστόν είναι και ο βασιλιάς του Καρναβαλιού, ετοιμάζεται να προχωρήσει στη δημιουργία του μεγαλύτερου θεματικού πάρκου για σεξ που θα ονομάζεται Erotikaland στρέφοντας έτσι το ενδιαφέρον και σε άλλα είδη ψυχαγωγίας.

Οι προγραμματιστές του θεματικού πάρκου ελπίζουν ότι το πάρκο που θα κατασκευαστεί κοντά στην περιοχή Piracicaba , σε απόσταση περίπου δύο ώρες από το Σάο Πάολο, θα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό το 2018.

parko

Σύμφωνα με το σχέδιο που ετοιμάζουν, στα αξιοθέατα του πάρκου θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αίθουσα κινηματογράφου «7D» με δόνηση στα καθίσματα,πισίνα γυμνιστών, αυτοκινητάκια σε σχήμα γεννητικών οργάνων και ένα «τρένο ευχαρίστησης» που θα στελεχώνεται από «καυτά» κορίτσια και αγόρια.

Το εισιτήριο για είσοδο στο πάρκο θα κοστίζει όπως υπολογίζεται 100 δολάρια και θα παρέχει στους επισκέπτες την πρόσβαση σε ένα «ιδιαίτερο» κατάστημα. Ωστόσο, όπως ξεκαθαρίζουν οι υπεύθυνοι του έργου, η εμπειρία του σεξ δεν θα περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες που θα προσφέρει το θεματικό πάρκο. Θα υπάρχουν δίπλα στο πάρκο μοτέλ που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επισκέπτες.

Ο επικεφαλής του έργου δεχόμενος επικρίσεις για το έγο που πρόκειται να δημιουργηθεί είπε: « Αυτό δεν θα είναι ένα μέρος για μοναχές , αλλά δεν είναι σαν να προσπαθούμε να κάνουμε τα Σόδομα και τα Γόμορρα . Αν οι συμμετέχοντες θέλουν να πάρουν τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο , μπορούν να πάνε σε ένα κοντινό μοτέλ, το οποίο θα θέσουμε σε λειτουργία».

Επίσης, σημείωσε ότι το πάρκο θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι θα ενημερώνουν για την ασφαλή προφύλαξη στο σεξ το κοινό.

Αυτό το έργο έρχεται να προστεθεί στα αρκετά θεματικά πάρκα που υπάρχουν ανά τον κόσμο. Να σημειώσουμε τον πόλεμο που είχε δεχτεί το πάρκο ψυχαγωγίας Shijingshan στο Πεκίνο , που πολλές φορές το αποκαλούν και ως« Fake Disney World » , το οποίο άνοιξε το 1986 και οι χαρακτήρες ταίριαζαν σε πολύ μεγάλο βαθμό με εκείνους της Disney.Μάλιστα, το 2007 , μετά από πιέσεις της Disney World πολλοί από τους χαρακτήρες καταστράφηκαν μετά τις κατηγορίες για ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας των χαρακτήρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα