ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “Ας προχωρήσουμε με τις 7 άδειες όπως αποφάσισε το ΕΣΡ”

“Το Ποτάμι είχε μελετήσει και είχε προτείνει στη Βουλή 8 άδειες. Όταν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έλεγαν 4 και οι άλλοι άπειρες. Το ΕΣΡ είπε 7. Ας προχωρήσουμε”. Αυτή τη θέση πήρε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την απόφαση του ΕΣΡ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Για το ίδιο θέμα ο Δημήτρης Τσίοδρας, εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, έκανε λόγο για απόφαση κόλαφο για την κυβέρνηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση του: “H απόφαση του ΕΣΡ αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση. Επικαλούνταν το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας και επέμεναν στις 4 άδειες, γιατί υποτίθεται ότι μόνο τόσες χωρούσαν. Τώρα το ΕΣΡ αποφάνθηκε ότι μπορούν να δοθούν τουλάχιστον 7 πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες. Να θυμίσουμε ότι το Ποτάμι από την αρχή της διαδικασίας είχε μιλήσει για 8 άδειες. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση, που έχει αλλεργία στις ανεξάρτητες αρχές, δεν θα κινηθεί ξανά αντισυνταγματικά, επιχειρώντας με διάφορα τερτίπια να υπονομεύσει την απόφαση”.

Το Κυπριακό

Σε ό,τι αφορά τις δυσμενείς εξελίξεις στο Κυπριακό, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι ευθύνες της Τουρκίας είναι πολύ μεγάλες. Θα πρέπει, επιτέλους, να καταλάβουν ότι το τελευταίο τείχος στην Ευρώπη θα πρέπει να γκρεμιστεί. Οι Ελληνοκύπριοι και οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να χτίσουν ένα κοινό ευρωπαϊκό μέλλον. Και η προσπάθειά μας, εμάς και των Κυπρίων, πρέπει να συνεχιστεί».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα