ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: “Οι προδομένοι της πολιτικής να μην αποσυρθούν”

«Μας ενδιαφέρει να συνεργαστούμε μεταξύ μας από την επόμενη μέρα. Μας ενδιαφέρει να ενώσουμε δυνάμεις. Να πολλαπλασιαστούμε. Δεν μας ενδιαφέρει να καθίσει ο καθένας σε μια γωνία και να παρατηρεί τον αρχηγό που κέρδισε» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα μετά την ανάδειξη αρχηγού, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Παράλληλα επεσήμανε ότι μέχρι τις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές «ο χρόνος που μας δίνεται είναι πολύ αναγκαίος για να υπάρχει πολιτική ενοποίηση στο πραγματικό πεδίο της πολιτικής» ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «η διαδικασία της ενοποίησης θα συμβεί και το νέο Κίνημα θα είναι και ενωμένο και πανέτοιμο στην επόμενη εκλογική μάχη».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού απηύθυνε «κάλεσμα» στους αναποφάσιστους να κινητοποιηθούν και να συμμετάσχουν στις εκλογικές διαδικασίες. «Δίνω έναν αγώνα για τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του νέου φορέα. Οι προδομένοι από την πολιτική να μην αποσυρθούν. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό στους νέους μας, στους ανθρώπους που παράγουν, που δημιουργούν και που νιώθουν προδομένοι από την πολιτική ότι δεν πρέπει να αποσυρθούν, αλλά να παραμείνουν ενεργοί είτε αλλάζοντας κόμμα, είτε αλλάζοντας τα πρόσωπα του φορέα που τους εκπροσωπεί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα