Θεοδωρικάκος: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία πιθανότητα να βγάλει την τετραετία»

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, λέγοντας πως «το μόνο καθαρό που υπάρχει, προφανώς δεν είναι η καθαρή έξοδος από τα μνημόνια, αλλά είναι η καθαρή κοροϊδία του ελληνικού λαού, η οποία έχει κουράσει».

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε διερωτήθηκε: «Έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη, ότι είναι στην κυριολεξία στον αέρα, ότι περιμένουμε για να κάνουν δεκτή την παραίτηση του κ. Ζουράρι -ελπίζω έστω και τώρα θα την κάνει δεκτή ο κ. Τσίπρας-; Δεν τους έφτανε που ο κ. Ζουράρις είχε πει “δεν πειράζει να χάσουμε και δύο, τρία νησιά”;».

Σε ερώτηση για το Σκοπιανό, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε: «Είναι μια κυβέρνηση που, αποδεδειγμένα, στο εθνικό θέμα δεν στέκεται πουθενά. Σε ένα μόνο πράγμα είναι αχτύπητη η σημερινή κυβέρνηση: στο πάθος για παραμονή της στην εξουσία, το οποίο μπορεί να γίνει, προφανώς, η αιτία για ένα ανασχηματισμό του κ. Τσίπρα, για να βάλει ακόμα μερικούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν υπουργοί έστω και για λίγο».

Τέλος, ο σύμβουλος της Ν.Δ είπε πως δεν δίνει καμία πιθανότητα ο κ. Τσίπρας να τελειώσει την τετραετία, εκτιμώντας πως στις ευρωεκλογές του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί αν δεν έχουν γίνει μέχρι τότε βουλευτικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα