ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Οι κυβερνητικές αυταπάτες και ο επικίνδυνος Σόιμπλε”

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τη λογική ορισμένων δανειστών που «δεν αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» για τη διαπραγμάτευση.

Αφού άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για «απαράδεκτους ερασιτεχνισμούς στην πλάτη μιας ολόκληρης χώρας» και για «εντελώς λαθεμένη τακτική» στη διαπραγμάτευση, με αποτέλεσμα «μέσα σε αυταπάτες να οδηγείται σε λάθη», ο κ. Θεοχαρόπουλος επέκρινε τη στάση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι «επικίνδυνη», μακριά από τις αρχές και τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Πρόκειται για μια συμπεριφορά σε ορισμένα θέματα τού Σόιμπλε, κοινού εκβιαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχαρόπουλος. «Δεν αντιμετωπίζεται η Ελλάδα από ορισμένους, όπως ο Σόιμπλε, ως ισότιμο μέλος της ΕΕ. Τα κράτη – μέλη δεν είναι επιχειρήσεις» τόνισε ο κ. Θεοχαρόπουλος και σημείωσε πως «αυτό το οποίο συζητείται είναι ένα διαρκές μνημόνιο με απαράδεκτα πρωτογενή πλεονάσματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα