ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Ποιος λέει την αλήθεια για τα μαχητικά αεροσκάφη;”

Δριμεία κριτική άσκησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στον πρωθυπουργό για την ομιλία του στη Βουλή, απαντώντας στην ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Ο κ. Τσίπρας πριν λίγο στην Βουλή τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ δεν αφορούν νέα εξοπλιστικά αλλά μόνο την αναβάθμιση των F-16. Μόλις πριν δύο ημέρες όμως στην Βουλή ο κ. Καμμένος μου επιβεβαίωσε ότι έχουμε στείλει αίτημα και για αγορά νέων F-35 και αναμένουμε το Νοέμβριο την απάντηση από τις ΗΠΑ! Επιπρόσθετα, σήμερα ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι δεν θα συμπεριλάβουμε νέα αντισταθμιστικά. Πριν λίγες ημέρες, όμως, μόλις ο Τραμπ μίλησε για 2,4 δις, ο Καμμένος δήλωσε ότι το 1,1 δις θα είναι η συμφωνία και τα υπόλοιπα αντισταθμιστικά! Ποιος από τους δύο λέει ψέματα; Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ;», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με σχόλιό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε σήμερα στην Βουλή για τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του στον τομέα της ανεργίας. Είναι να απορεί κανείς πόσο έχει απομακρυνθεί πλέον από την κοινωνία. Μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι 1 στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα παίρνει μηνιάτικο 349 ευρώ. Επίσης 22,4% του ελληνικού πληθυσμού ζει σε κατάσταση ένδειας (με το αντίστοιχο ποσοστό στην Ε.Ε. να είναι μόλις 7,5%) ενώ πλέον κυριαρχούν οι θέσεις μερικής απασχόλησης και ένα καθεστώς εργασιακής ζούγκλας. Η εικονική πραγματικότητα της κυβέρνησης δεν πείθει πια κανέναν και ιδίως την ελληνική κοινωνία που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα», επισήμανε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα