Θεοχαρόπουλος: «Η κυβέρνηση υψώνει τείχος σε κάθε νέα ιδέα και επένδυση»

Για «αντιμεταρρύθμιση» και «ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας» κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αναφορικά με τον περιορισμό της χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής BEAT των ταξί, που αποφάσισε η κυβέρνηση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις προωθούμενες αλλαγές στον χώρο των ταξί, ενοχοποιεί την υγιή επιχειρηματικότητα, υιοθετώντας παλαιοκομματικές πρακτικές ενός αδιέξοδου συντεχνιασμού. Η επιστροφή στο παρελθόν με αντιμεταρρυθμίσεις δεν μπορεί να είναι η λύση στα σημερινά προβλήματα της χώρας». Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ακόμα ότι το δικαίωμα των πολιτών-επιβατών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν μπορεί να αμφισβητείται και κάλεσε την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή, να αντιληφθεί το λάθος της και να μην καταθέσει ένα τέτοιο σχέδιο νόμου προς ψήφιση.

«Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμένουν απροσάρμοστοι σε κάθε εξέλιξη, η χώρα, όμως, δεν μπορεί να μένει δέσμια παθογενειών του παρελθόντος, απομακρύνοντας κάθε νέα ιδέα και επένδυση. Επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική σε αυτόν τον τόπο», κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα