Θερμό επεισόδιο: Μπουνιές, κλωτσιές και άγριο ξύλο μεταξύ «Μαχητών»

H αποχώρηση του Ορέστη Τσανγκ έγινε η αιτία να γίνουν άνω-κάτω οι «Μαχητές» σε σημείο να πιαστούν στα χέρια. Με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο να είναι σύνηθες φαινόμενο τον τελευταίο καιρό, τα δυσάρεστα νέα της συμπλοκής μεταξύ των παικτών δεν άργησαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Μπορεί η παραγωγή να αποφασίσει να δείξει κάποια πλάνα, όχι όμως και όλον τον καβγά, αφού όπως εξηγούν οι ενημερωμένοι του συμβάντος υπάρχουν σκληρές εικόνες και βαρείς χαρακτηρισμοί. Η αντίστροφη μέτρηση για τους «Μαχητές» ξεκίνησε μετά τον μορφασμό γέλιου που έκανε ο Μισθοφόρος Κώστας Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του Κινέζου επιχειρηματία.

Μια ειρωνική συμπεριφορά που κακοχαραχτηρίστηκε από τους συμπαίκτες του με τα αίματα να ανάβουν μετά το τέλος του συμβουλίου του νησιού. Κατά την επιστροφή τους στην καλύβα τους, ακολούθησε ένας τρικούβερτος τσακωμός με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και στη συνέχεια να πιάνονται στα χέρια. Σύμφωνα με τις φήμες που διέρρευσαν από τον Άγιο Δομίνικο χρειάστηκε η άμεση επέμβαση των αντρών της παραγωγής για να τους χωρίσουν ενώ ενεπλάκησαν και παίκτες των «Διασήμων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα