Θεσπρωτία: Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτοκίνητο με 67 κιλά κάνναβη

Επ’ αυτοφόρω συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 25 ετών, στον Παραπόταμο Θεσπρωτίας, την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 67 κιλά κάνναβη.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου όταν ο 24χρονος παρέδιδε στον 25χρονο δύο ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά. Οι δράστες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν εξήντα τέσσερα (64) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους εξήντα επτά κιλών και τριάντα (30) γραμμαρίων

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν εξήντα τέσσερα (64) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους εξήντα επτά κιλών και τριάντα (30) γραμμαρίων, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων ο 24χρονος επιπρόσθετα στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα