Θλάσεις λόγω έντασης!

Και δεύτερη μεγάλη πρόκληση για τον Ζοζέ Μοράις. Αφού πρώτα διαπίστωσε την έλλειψη τακτικών γνώσεων και ανεπτυγμένων συνεργασιών, τώρα καταλαβαίνει πως οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν κι άλλο θεματάκι. Κακή φυσική κατάσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ανέβασε τους ρυθμούς προπόνησης σε επίπεδα προετοιμασίας για να συνδυάσει τη δουλειά στην τακτική με τη δουλειά στη φυσική κατάσταση. Μόνο που αυτή η ένταση είχε ως αποτέλεσμα δύο γερές θλάσεις, μία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που θα μείνει εκτός για ένα μήνα και μία του Ντμίτρι Τσιγκρίνσκι που τίθεται νοκ άουτ για 20 μέρες.

Ο Μοράις είναι απελπισμένος, αφού πέραν του ότι δεν ξέρει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και δεν μπορεί να θέσει προτεραιότητες , βλέπει τα προβλήματα που έχουν οι παίκτες του, ενώ την ίδια ώρα δεν του έχουν κάτσει και τα αποτελέσματα για να μπορέσει να δουλέψει με μεγαλύτερη ηρεμία.

Επίσης, όλα δείχνουν πως ο Χουάν Μανουέλ Ντίας, ο οποίος ήρθε στα Σπάτα ως εφεδρεία του Ντιντάκ Βίλα, θα αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ με εισήγηση Μοράις, αφού είναι παίκτης που δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, παρά το ότι στην καριέρα του έχει παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο, έστω και στη Λατινική Αμερική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα