Θρίλερ μετά τη διαρροή του τραγουδιού-φαβορί

Μέχρι και τη βραδιά του τελικού, τη Δευτέρα 6 Μαρτίου όπου θα παρουσιαζόντουσαν και επίσημα τα τρία υποψήφια τραγούδια που θα επιλέξει κοινό και κριτική επιτροπή για να μας εκπροσωπήσει η Demy στη Γιουροβίζιον, δεν έπρεπε να διαρρεύσει προς τα έξω, ως ηχητικό ντοκουμέντο, κανένα από τα τρία.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής όλες οι χώρες πρέπει να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Τα ξημερώματα της Πέμπτης όμως σήμανε συναγερμός στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μέλα, κάποιος ανέβασε στο youtube ένα από τα τρία τραγούδια του Δημήτρη Κοντόπουλου, και μάλιστα αυτό, που ακούγεται πώς είναι το μεγάλο φαβορί.

Από νωρίς το πρωί, γίνονται συσκέψεις στην ΕΡΤ, για το αν θα διαγωνιστεί το εν λόγω τραγούδι, ή θα αποκλειστεί, που παρά το ότι κατέβηκε αμέσως από το διαδίκτυο, έχοντας μόνο 553 προβολές, τη ζημιά του την είχε κάνει. Αν τελικά αποκλειστεί το « This is love» όπως διαδίδεται θα είναι πλήγμα για την ελληνική αποστολή, που θα πρέπει να δράσει την τελευταία στιγμή, να βρει νέο τραγούδι, να κάνει το βιντεοκλίπ, και όλα αυτά μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα