Θρίλερ με Ελληνίδα ηθοποιό: Δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο

 

Ένα απίστευτο δράμα εξελίσσεται στη ζωή της γνωστής ηθοποιού που βρέθηκε να νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο από όπου και δραπέτευσε πηδώντας τον φράκτη. Ο λόγος για την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, που σύμφωνα με την ίδια οι γονείς της την έκλεισαν στο ψυχιατρείο για να μην της αφήσουν την περιουσία τους, ενώ όπως εξήγησε ο πατέρας της στην Espresso,η κόρη του βρίσκεται σε σοβαρή κρίση και πρέπει να βρεθεί για να πάρει τα φάρμακά της.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλκίνοου Μπουνιά, η ηθοποιός απεγνωσμένη τηλεφώνησε στον Σπύρο Μπιμπίλα και του είπε: «Ειδοποίησε κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είναι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».
Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της Μπουτεράκου, αλλά όπως είπε, δεν κατάλαβε τι ακριβώς έχει συμβεί και θεωρεί ότι αρμόδιοι είναι οι γιατροί και η αστυνομία.

«Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη» τόνισε ο πατέρας της. Η ηθοποιός μέχρι στιγμής παραμένει εξαφανισμένη.

 

%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba%ce%ba

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα