«Έφυγε» από τη ζωή η Νανά Καραγιάννη- Τη βρήκαν νεκρή στο σπίτι της

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Οι γονείς της κλήθηκαν να υπογράψουν τον θάνατό της στον Α.Τ Αγίου Παντελεήμονα. Το σοκ που είχαν υποστεί ήταν τεράστιο. Για μία ολόκληρη μέρα την έψαχναν, δεν απαντούσε σε κανέναν.

Είναι από τις πληροφορίες που μαθαίνεις και δεν θέλεις με τίποτα να πιστέψεις. Να δεχτείς ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αλήθεια. Εδώ και λίγη ώρα μία έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει και πραγματικά σοκάρει, αναφέρει ότι η Νανά Καραγιάννη «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Τρίτης. Δυστυχώς οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν αφού  η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Κυψέλη.

Έχοντας μπει στο νοσοκομείο πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με την ίδια είχε απλά μία γρίπη και όχι κάποιο άσχημο σύμπτωμα της νευρικής ανορεξίας με την οποία πάλευε. Μέχρι και χτες υπήρχε μία έντονη κινητικότητα στο προφίλ της στο Facebook ενώ σήμερα, κάτι πρωτοφανές για την ίδια, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση.

Προσπαθώντας να επικοινωνήσουμε μαζί της το κινητό της δεν είναι διαθέσιμο ενώ το μήνυμα στο Facebook δεν πήρε απάντηση εδώ και πολλές ώρες.

Η Νανά Καραγιάννη δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Καλό ταξίδι Νανά μας!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα