Θρίλερ με τον μακελάρη της Βαρκελώνης

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του οδηγού του μικρού φορτηγού, ο οποίος έπεσε πάνω σε πλήθος και σκόρπισε τον θάνατο στην Βαρκελώνη.

Ισπανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν χθες ότι ο νεαρός Μούσα Ουκαμπίρ ήταν ανάμεσα στους πέντε τρομοκράτες που εξοντώθηκαν από την ισπανική αστυνομία, κατά την επίθεση στο Καμπρίλς, λίγες ώρες μετά το μακελειό στη Βαρκελώνη, που άφησε πίσω του 14 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Σήμερα ωστόσο η ισπανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο νεαρός που οδηγούσε το φορτηγάκι είναι πιθανό να είναι ακόμη ζωντανός και να διαφεύγει τη σύλληψη, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα, που τον ήθελαν νεκρό στο Καμπρίλς.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Καταλονίας, τόνισε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ανάμεσα στους πέντε νεκρούς τρομοκράτες στο Καμπριλς.

«Παραμένει πιθανό αλλά, αντίθετα με όσα ξέραμε πριν από τέσσερις ώρες, αποδυναμώνεται», είπε ο Καταλανός αξιωματούχος σε τηλεοπτικό δίκτυο της περιοχής.

Την ίδια ώρα, στο Μαρόκο, ο πατέρας του Μούσα Ουκαμπίρ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιου του από την ισπανική αστυνομία και ότι υπέστη ένα απόλυτο «σοκ».

Ανέφερε επίσης ότι η σύζυγός του, η οποία ζει στο Ριπόλ, κλήθηκε από την ισπανική αστυνομία και ενημερώθηκε ότι «ο Μούσα είναι νεκρός».

Ο αδελφός του Μούσα Ουκαμπίρ, ο Ντρις, συνελήφθη την Πέμπτη στο Ριπόλ μαζί με άλλους τρεις υπόπτους.

Ο Σαΐντ Ουκαμπίρ, πατέρας του Μούσα,  είπε επίσης ότι δεν έχει συνέλθει ακόμη από το «σοκ» που υπέστη όταν η καταλανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι δύο γιοι του εμπλέκονται στις επιθέσεις που διαπράχθηκαν στην Ισπανία και εξέφρασε την ελπίδα ο άλλος του γιος , ο 27χρονος Ντρις, να είναι «αθώος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα